Top 5 Mizuno voetbalschoenen

Mizuno voetbalschoenen vind je op GoedkopeVoetbalschoenen.net!

Voetbalschoenen zijn er in een heleboel merken. De bekende merken als Adidas, Nike en Puma kennen we natuurlijk allemaal. Zo zijn er ook veel voetbalschoenen van het merk Mizuno. Bij ons vindt je dé top 5 van het merk.

Hieronder dé top 5 Mizuno voetbalschoenen:

 

1.  Mizuno Basara 002 MD NeonOrange
NaamloosDe Basara voetbalschoen zorgt er straks voor dat jij met extra snelheid je tegenstanders voorbij gaat. De fel gekleurde schoen is onwijs licht van gewicht en zeer soepel. Dit geeft een perfecte pasvorm en een snelle wendbaarheid. Daarnaast is er ook nog extra aandacht besteed aan het noppenpatroon en natuurlijk ook de noppen zelf. De Mizuno Basara schoenen zijn bedoeld voor medium tot harde velden. Perfecte schoentjes
om even 90 minuten mee te voetballen.

Deze schoen is alleen nog te verkrijgen in de maat: 42

Bestel deze oranje topper hier direct voor € 39,99 ipv € 120,-

17802.  Mizuno Morelia Classic SG Black-Red
Een klassieker van Mizuno. De Mizuno Morelia is een voetbalschoen die is gemaakt van sterk kangoeroeleer en verschillende lagen kunststof in de binnenzool. Door de verschillende lagen kunststof wordt de flexibiliteit verhoogt en de duurzaamheid verbetert. Door middel van het EVA materiaal wordt de druk op de noppen vermindert. De schoen zit onwijs comfortabel en zijn bestemd voor alle weersomstandigheden.

De Mizuno Morelia is er nog in verschillende maten: 41,  42,
42 1/2,   43,   44,   44 1/2,  45

Wil jij ze ook? Bestellen doe je hier voor € 135,99


bota-mizuno-morelia-neo-pearl-surf-the-web-chinese-red-03.  Mizuno Morelia NEO PS Pearl SurftheWeb Chinese Red
Alweer een topper van Mizuno. De schoen heeft een gewicht van maar 200 gram. . De schoen is voorzien van een stevig, technisch en synthetisch bovenwerk en laat geen water door. Zo kan er in alle weersomstandigheden gevoetbald worden. De Neo PS biedt een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat de voet niet schuift. De schoen bevat een klassiek noppenpatroon waardoor er ook optimale comfort aanwezig is.

Deze topper is nog beschikbaar in alle maten!

Bestel de Neon Shin hier voor normaal € 140,- nu € 109,99


p1ga156301_14. Mizuno Basara  002 MD Red White
De Basara is een compleet nieuwe schoen in de collectie van Mizuno. De schoen is ontworpen om je een snelheidsboost mee te geven. Ook op het gebied van wendbaarheid is deze schoen van een hoog niveau. Het is dus een ideale schoen als jij een snelle spits of buitenspeler bent. Verder is het bovenwerk van deze schoen voorzien van een R-Fiber Control technologie waardoor je meer ondersteuning krijgt.

De supersnelle Mizuno Basara is nog te verkrijgen in de volgende maten: 42,  42 1/2,  43,  44,  44 1/2,  45

Snel bestellen doe je hier! Voor € 79,99 (€ 120,- oude prijs) heb je ze!


293035.  Mizuno Morelia Neo PS Bolt Black
Opnieuw een top voetbalschoen van Mizuno. Met een licht gewicht van 200g is dit dé ideale voetbalschoen om ze er 1 voor 1 in te schieten. De Morelia Neo zorgt door middel van z’n duurzaamheid voor een perfecte pasvorm en een optimale comfort. Door het klassieke 13 noppenpatroon, zorgt deze schoen ook voor een perfecte stabiliteit.

Beschikbare maten: 41,  42,  42 1/2,  43,  44 1/2,  45

Normaal € 130,- hier bestel je ze direct voor € 79,99