Goedkope voetbalschoenen maximaal 30 euro


Op zoek naar goedkope voetbalschoenen en is jouw budget maximaal 30 euro? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen van dit moment:

Aanbieding 1:

b35098_f_b2ccat-zoom

Adidas Goletto V FG:
Deze klassieke Adidas Goletto schoen doet het altijd goed. Naast dat de voetbalschoen erg licht is, beschikt de voetbalschoen ook over een gewatteerde enkelkraag zodat deze schoen perfect om je enkel heen zit. Daarbij is de schoen voorzien van een een tractie zool en een EVA binnenzool die uitneembaar is!

Deze voetbalschoenen zijn nog verkrijgbaar in de maten: 40 2/3

Bestel hier de Adidas klassieker voor maar €29,95

Aanbieding 2:


hummel-voetbalschoen-larsen-2.0Hummel – Larsen 2.0:

De Hummel Larsen 2.0 is één van de goedkoopste voetbalschoenen die er zijn maar zeker niet de minste. De binnenzool van de schoen zorgt voor demping en is erg uitneembaar waardoor het dus ideaal is om steun- of correctiezolen in te leggen. Door het gebruik van synthetisch materiaal is het een lichtgewicht voetbalschoen zodat ze comfortabel om je voeten zitten.

De voetbalschoen is te koop in de maten: 40 1/2

Koop deze schoen voor maar €19,95 bij deze webshop!

Hierboven de vergelijking met de beste aanbiedingen van dit moment met een prijs onder de 30 euro. Goedkope voetbalschoenen voor maximaal 30 euro voor kwalitatief goede voetbalschoenen is lastig, maar door bovenstaand schema blijkt maar weer dat het zeker mogelijk is.

Goedkope voetbalschoenen vinden is soms lastiger dan gedacht, zit er hierboven geen goede aanbieding bij? Je kunt natuurlijk altijd kijken bij de goedkope voetbalschoenen die te koop zijn met een budget voor:

  1. Goedkope voetbalschoenen van maximaal €50,-;
  2. Goedkope voetbalschoenen van maximaal €75,-;
  3. Goedkope voetbalschoenen van maximaal €100,-.