Nieuwe voetbalschoenen


Op zoek naar nieuwe voetbalschoenen? Bekijk hier tips om de beste nieuwe voetbalschoenen te kopen!

Waar op te letten bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen?

Nieuwe voetbalschoenenNieuwe voetbalschoenen kopen, alle voetballers hebben er vaak minimaal één keer per seizoen last van. De voetbalschoenen gaan kapot, hebben hun beste tijd wel gehad of je wilt graag gewoon eens wat anders proberen. Nieuwe voetbalschoenen kopen is echter niet het makkelijkste wat er is. Het kopen van nieuwe voetbalschoenen is zeker niet gemakkelijk als je de vorige keer schoenen uit de nieuwste collectie hebt gekocht. De nieuwste collectie veranderd namelijk ieder jaar en een grote kans dat jouw schoenen hierna niet meer verkrijgbaar zijn. Ieder seizoen verandert het aanbod namelijk, en ‘oude’ schoenen zijn op dat moment niet meer te bestellen. Maar waar moet je nu op letten als je nieuwe voetbalschoenen wilt kopen? Dat lees je allemaal op deze pagina!

Ten eerste is het voor de meeste amateurvoetballers belangrijk dat de prijs van de voetbalschoen niet te hoog is. Goedkope voetbalschoenen worden veelal het meeste verkocht en dat is natuurlijk niet voor niets. We zijn tenslotte allemaal nog steeds Nederlanders. Ten tweede kijkt bijna iedereen wel naar de uiterlijk van de nieuwe kicksen. De nieuwe schoenen moeten natuurlijk wel bij jouw uitstraling passen, het maakt niet uit of dit nu juist zwarte schoenen moeten zijn of juist het liefst in de meest felle kleuren. Het moet bij je passen! Ten derde, in mijn ogen de allerbelangrijkste, de schoenen moeten bij jou ‘passen’. En dan heb ik het niet over het uiterlijk maar over de pasvorm van de voetbalschoenen. Sommigen hebben namelijk een hoge wreef en andere weer een juist erg brede voet. Zelf heb ik een hoge wreef met een smalle voet, mijn keuze valt dan ook telkens weer op een nieuwe Adidas voetbalschoen. Veel mensen met een smalle voet en een lage wreef kiezen vaak voor een nieuwe Nike voetbalschoen. Terwijl voetballers met een brede voet (soms in combinatie met een hoge wreef) vaak kiezen voor een Puma voetbalschoen of de ‘oldschool’ Adidas voetbalschoenen, zoals de ‘Kaiser’.

Waar kun je bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen nog meer op letten:

Let bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen op de soort schoen die je koopt!!

Hiermee bedoel ik de soort voetbalschoen dieNieuwe voetbalschoenen kopen past bij een bepaald veld type. Een kunstgras voetbalschoen heb je natuurlijk alleen maar nodig op kunstgras of eventueel als je weleens buiten voetbalt. Een ‘turf’ voetbalschoen is ideaal voor een normaal veld die eerder droog is dan nat. Terwijl de voetbalschoenen met vaste nop veel gebruikt worden bij een nat en drassig veld, zodat je niet gaat uitglijden.

Let bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen op de maat, zeker als je online bestelt!!

De maat is voor een voetbalschoen natuurlijk erg belangrijk. Je wil natuurlijk niet dat een nieuwe voetbalschoen te strak om je voet zit, waardoor het gaat knellen tijdens een training of een wedstrijd. Tevens voorkomt de goede maat dat je last krijgt van je teen en hiel.

Let bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen op jouw persoonlijke voorkeur (pasvorm)!!

Het is erg fijn als je weet wat voor voetbalschoenen je prettig vind voetballen. Sommigen vinden een schoen van synthetisch materiaal erg fijn terwijl een ander sweert bij een leren schoen. Dit zal je echter helemaal zelf moeten uitvinden, hier kan ik je niet bij helpen!